O nama

Dobrodošli u Vaš novi kozmetički salon

Salon 12 je nastao kao dinamičan spoj inovativnosti i ljubavi prema šminkanju i lepoti, svakom osmehu zadovoljstva svojim izgledom i dobrim osećajem negovane kože. Potrudili smo se da pri odabiru usluga koje ćemo imati u ponudi, obuhvatimo sve tretmane koji će Vam biti sasvim dovoljni za redovnu negu. Svi naši protokoli i tretmani obuhvataju neinvazivne metode, koje su potpuno bezbedne i omogućavaju individualan pristup svakom našem klijentu u cilju postizanja izuzetnih rezultata. Posvećenost poslu, znanje i profesionalost doveli su nas do pažljivo odabranih peparata i kozmetičkih tehnika kojima se ponosimo u Salonu 12.

Naša mala oaza mira skrivena je u divnoj ulici sa drvoredom u srcu Zvezdare. U toplom ambijentu našeg salona se možete opustiti i napraviti pauzu od svih dnevnih obaveza, popiti kafu i uživati u nekom od mnogobrojnih tretmana koje Vam možemo ponuditi. U našem pomalo eklektičnom ambijentu možete smestiti svoj posao od kuće u skladu sa novonastalom situacijom sa Kovid 19 virusom, te svoje online obaveze možete završiti uspešno i sa tretmana, nudimo odličan internet i podmetač za laptop, punjač za vaš telefon, odličnu muziku ili tišinu za rad. Takodje moramo da naglasimo da su termini za usluge zakazani indivudalno i da se poštuju sve epidemiološke mere. Volimo Vas i volimo Vaše kućne ljubimce, imamo igračke i poslastice.

Nudimo vam Ruski Aparatni manikir i pedikir sa Rubber bazom prestižnog Ruskog brenda koji se pokazao kao najkvalitetniji gel lak na tržištu, neverovatne trajnosti i intenziteta boje u koje se možete i sami odmah uveriti. Kozmetika i šminka koju koristimo kod nas u Salonu 12 je odličan balans izmedju renomiranih brendova šminke poput Huda beauty, na čijem se zvaničnom sajtu nalazio rad naše šminkerke Ivane, pa do najprodavanijih kozmetičkih proizvoda koje svi želimo, a kod nas ih možete isprobati gotovo sve. Možemo se zaista pohvaliti dugogodišnjem iskustvu u šminkanju i mnogobrojnim dogadjajima i devojkama koje su ponosno ponele naš make up mnogo pre nego što se naša priča pretvorila u Salon 12.

Masaže i face gym tehnika kreirani su prema vašem tipu kože i intenzitetu koji Vi budete želeli, gde će vam na raspolaganju za savet i sugestiju uvek biti naša predivna maserka Milica dipl. fizioterapeut sa dugogodišnjim iskustvom i bezbroj zadovoljnih klijenata.